ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


powered by Agones.gr - livescore

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ  Με επιτυχία  έληξε το 2 αναπτυξιακό τουρνουά ΕΝΣΩΜΆΤΩΣΗ 
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ της διοίκησης σε όλους  όσους  συνετέλεσαν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το "2ο Τουρνουά ενσωμάτωσης" που διοργάνωσε ο Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ απο Σάββατο 5 Μαρτίου έως Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 στο Βενετόκλειο υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και με την πολυτιμη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Στο τουρνουά πραγματοποιήθηκαν (29) αγώνες και συμμετείχαν 400 περίπου παιδιά ηλικίας απο (5) έως (14) ετών και επίσης τιμήθηκαν οι Γιώργος Ματσαμάς και Γιάννης Γεωργαλλής  για την σημαντική τους προσφορά στο άθλημα.  
Στο τουρνουά πέραν της καλλιέργειας του μπάσκετ σημαντικά κοινωνικά μηνύματα έδωσαν με ομιλίες 1) ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου (κ. Ελένη Καρύδη- Πρόεδρος) για την υπεύθυνη οδήγηση και τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι όταν οδηγούμε, 2)Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου- Άγιος Εφραίμ (πρόεδρος Φ. Νικολάου, υπεύθυνη συντονισμού Κατερίνα Παπαχατζή) όπου πήραν δείγμα απο τουλάχιστον (70) εθελοντές δότες μυελού των οστών και σε συνεργασία με την ανδρική ομάδα του Κολοσσού, η οποία σύσσωμη έγινε εθελόντρια δότρια μυελού των οστών, βρέθηκε συμβατό δείγμα και βοηθήθηκε ένα νεαρό άτομο! Τέλος τίποτα απο τα παραπάνω δεν θα είχε πραγματοποιηθεί εάν δεν μας βοηθούσαν έμπρακτα και αφιλοκερδώς οι κάτωθι φορείς  και γι΄αυτό τους ευχαριστούμε δημόσια:
1) Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Υπεύθυνο Τομέα Αθλητισμού
2) Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
3) Τοπική Επιτροπή Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
4) ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ
5) Σύνδεσμο κριτών Δωδεκανήσου
6) Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου
7) ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου
8) Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
9) Κ.Α.Ε. ΚΟΛΟΣΣΟΣ
10)SATINART DESIGN
Τα σωματεία: Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΓΑΣ-ΠΑΟ ΙΑΛΥΣΟΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ.

Σας ευχαριστούμε και επιφυλασόμαστε για ακόμα καλύτερα τουρνουά του χρόνου

Hμερομηνία : 11/3/2016

 
 
© Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ | ΓΡΑΦΕΙΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΡΟΥΧΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ) | ΤΗΛ. 22410 22261 | ΤΗΛ./ΦΑΞ. 22410 31843 | email:info@kolossosao.gr