ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


powered by Agones.gr - livescoreΟ Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το μέλλον του Ροδίτικου Μπάσκετ. Γι αυτό και επενδύει στη νεολαία μέσα από τις δραστηριότητες της Ακαδημίας μας, μιας αθλητικής κυψέλης όπου διαπαιδαγωγούνται και αναπτύσσουν αθλητική συνείδηση, περισσότερα από 220 παιδιά από 5 έως 17 ετών.

Με έμπειρους και εξειδικευμένους στο Μπάσκετ Προπονητές, διδάσκουμε στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος και ταυτόχρονα προσπαθούμε να αναδείξουμε νέους αθλητές που θα στελεχώσουν στο μέλλον τόσο την ομάδα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ όσο και τις υπόλοιπες ομάδες της Ρόδου.Πέρα από την προπονητική δραστηριότητα, διοργανώνουμε τοπικά Τουρνουά ώστε να αποκτούν αγωνιστικές παραστάσεις οι νέοι αθλητές του ΚΟΛΟΣΣΟΥ.

Ταυτόχρονα, ομάδες από επίλεκτους αθλητές μας, συμμετέχουν σε Τουρνουά Μπάσκετ που γίνονται σε άλλες περιοχές της χώρας ώστε να συγκρίνουμε το επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης και να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά για πιο συστηματική και αποτελεσματική προπόνηση. Σ΄ αυτά τα πλαίσια, οργανώνουμε κάθε Πάσχα ένα Τουρνουά για την κατηγορία ΜΙΝΙ, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ του Θόδωρου Ροδόπουλου, το ΜΑΡΟΥΣΙ και άλλοι.

Για την Ακαδημία του ΚΟΛΟΣΣΟΥ, η κορύφωση και ταυτόχρονα το κλείσιμο κάθε αθλητικής περιόδου, γίνεται με τη διοργάνωση του BASKETBALL CAMP. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία και οργανωτική ευθύνη του Βασίλη Φραγκιά και συνεχίζεται με στόχο να προσφέρει στα παιδιά νέες εμπειρίες, πιο πολλή αγωνιστική συγκίνηση και πρωτοτυπία.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου (γήπεδα Μπάσκετ - είσοδος από την οδό Βύρωνος).
Πληροφορίες:
ΜΠΑΡΔΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Kινητο.
6945060506
από τις 17.00 εως 21.00

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΚΑΛΑΠΟΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ ΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΓΡΕΜΜΕΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΑΜΙΑΣ ΦΕΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥ - ΓΑΝΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ)
Β' ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΑΡΔΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜARKETING)
Β' ΤΑΜΙΑΣ ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ( ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ)
ΜΕΛΗ ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Τ.Ε.ΔΩΔ/ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ )
  ΜΑΤΣΑΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ)
  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ)
  ΠΙΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ)
  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΗΤΑΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ)
 
 
© Α.Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ | ΓΡΑΦΕΙΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΡΟΥΧΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ) | ΤΗΛ. 22410 22261 | ΤΗΛ./ΦΑΞ. 22410 31843 | email:info@kolossosao.gr